XIV. Média- és internetkonferencia a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében 2024. szeptember 5-6. között (csütörtök-péntek), a Magyar Telekom Székházban, Budapesten. Regisztrálj már most!

A 7-18 éves gyerekek és kísérőik Pécsről és környékéről érkeztek a hatnapos, balatonfenyvesi táborba. A Gyermekmentő Szolgálat által működtetett Safer Internet Center (SIC) oktatói gondoskodtak arról, hogy a fiataloknak eseménydús, izgalmas nyári élményekben legyek részük. A foglalkozások során fejlesztették a tudatosabb, biztonságosabb internethasználathoz szükséges képességeiket. Természetesen nem maradtak el az óriási strandolások, a hajókázás, a röplabdázás, a kosarazás sem, sőt, még vízi körhinta is üzemelt.

A gyermekekkel történő szexuális visszaélést ábrázoló tartalmak jelenléte súlyos probléma, amely utat talált a digitális szférában. A nagy techcégek hatalmas hatókörük és erőforrásaik miatt döntő szerepet játszanak e tartalom terjedésének leküzdésében.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az általa vezetett Safer Internet Center keretein belül idén is részt vett a Digitális Témahéten, amelyet 2024. április 8. és 12. között tartottak. A kezdeményezés során 19 iskolában jártak oktatóink, ezzel 1976 főt értek el.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

XIII. Média- és Internetkonferencia

XIII. Média- és Internetkonferencia

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban.

"Biztonságosabb internetet a fiataloknak" címmel 13. alkalommal szervez Média- és internetkonferenciát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az EU Safer Internet Program támogatásával. A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 18-19., helyszíne pedig ezúttal a Magyar Telekom Székház. 

A konferencia részletes programja hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLJON MOST!