Kapcsolat ikonok

Biztonságos Internet Sátrunk 10. születésnapját ünnepelte a Városligeti Gyermeknapon

Biztonságos Internet Sátrunk 10. születésnapját ünnepelte a Városligeti Gyermeknapon

Az idei Városligeti Gyermeknapon a Biztonságos Internet Sátrunk 10. születésnapját ünnepelte. A közel 600 nm-es területen olyan partnereink, a program támogatói: civil szervezetek, állami szervek, cégek kaptak helyet, akik nemcsak a programunkat támogatják, de mindennapos tevékenységükkel is valamilyen formában hozzájárulnak ahhoz, hogy az internet egy jobb hely legyen.  

A sátorban mindkét nap a gyerekek egy pecsétgyűjtő versenyen vehettek részt, kétóránkénti sorsoláson pedig rengeteg értékes nyereménnyel gazdagodhattak. A két nap alatt a sátrat több, mint 10 000en látogatták meg.

Külön köszönet jár ezért az e.NABLE Magyarországnak, a Telenornak, a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesületnek, Infotársnak, az Új Nemzedéknek, a Witsecnek és Bookrkidsnek, az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnak, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságának, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltó Zrt.- nek és a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnak, és a UPC Magyarországnak és a HPe Magyarországnak.

Jövőben is mindenkit várunk nagy szeretettel itt a Ligetben:)

A fotókat Gordon Eszter és Fűrjes Viktória készítették.További fotó a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/SaferinternetMagyarorszag/

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink