2023. február 7-én internetbiztonsággal kapcsolatos programot szervez a Gyermekmentő Szolgálat.

Manapság ezermillió féle okoskütyü, -játék van a piacon. Csak egy spórolt pénzen hízott kövér bankkártya kell ahhoz, hogy beszerezzük őket, de nem csak a webáruházak, online boltok várják az öt másodpercen belül létrejött tranzakciókat, hanem a csalók is, meg azok, akik a haszontalan, kijelzővel és valami elektronikával csábító műanyag veszélyes hulladékot szeretnék valutára váltani. - Szabó Zoltán (Safer Internet Program oktató) írása

Készítsd el legóból a Google Interland játékát, és nyerj értékes ajándékokat! Mutatjuk, hogyan!

Ismeritek a Google „Legyél az internet ásza!” program Interland online társasjátékát? Az Interland szórakoztatva oktatja a gyerekeket a biztonságos internethasználat praktikáira, a játék itt érhető el.

Nyertél már valaha azzal, hogy okosan internetezel? Most itt a lehetőség!

Az elmúlt években arra kértünk Titeket, hogy hívjátok fel társaitok figyelmét a biztonságos internethasználatra, és váljatok az „internet ászaivá”. A mostani pályázatunkban arra buzdítunk Titeket, hogy mutassátok meg - a biztonságos internethasználat szabályait betartva -, milyen hasznos dolgokra használható a világháló és hogyan segíthet a mindennapokban.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

XIII. Média- és Internetkonferencia

XIII. Média- és Internetkonferencia

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban.

"Biztonságosabb internetet a fiataloknak" címmel 13. alkalommal szervez Média- és internetkonferenciát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az EU Safer Internet Program támogatásával. A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 18-19., helyszíne pedig ezúttal a Magyar Telekom Székház. 

A konferencia részletes programja hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLJON MOST!