Nézze élőben a 13. Média- és Internetkonferenciát, amelyet a Telekom Székházból közvetítünk.

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban. Íme, a részletes program.

Digitális világunkban az internet számtalan lehetőséget nyitott minden korosztály számára – így a gyermekek számára is – a kommunikáció, az oktatás és a szórakozás terén. Ezzel azonban új kihívások is járnak, amelyek közül az egyik a cyberbullying, azaz az internetes zaklatás.

A digitális világ fejlődésével párhuzamosan egyre jobban beleszövődik mindennapjainkba: Megkönnyíti életünket, lehetőségek tárházát sorakoztatja fel, azonban jelentős hátulütőket és veszélyeket is hordoz magában. Ahogy a gyermekek egyre jobban elmélyülnek az online világban, aggodalomra ad okot a különféle fenyegetéseknek való kitettségük.

Káros tartalmat talált az interneten?
Bejelentem!
Better Internet for Kids

Better Internet for Kids

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL 2014-BEN INDÍTOTT PROGRAMBAN AZ EURÓPAI ISKOLAHÁLÓZAT (EUN) ÉS AZ INTERNET HOTLINE-OK NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGE (INHOPE) MŰKÖDÖTT EGYÜTT 11 ORSZÁG 24 SZERVEZETÉVEL.

Támogatóink

XIII. Média- és Internetkonferencia

XIII. Média- és Internetkonferencia

Idén szeptember 18-19-én rendezzük meg a XIII. Média- és Internetkonferenciát a Magyar Telekom Székházban.

"Biztonságosabb internetet a fiataloknak" címmel 13. alkalommal szervez Média- és internetkonferenciát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az EU Safer Internet Program támogatásával. A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 18-19., helyszíne pedig ezúttal a Magyar Telekom Székház. 

A konferencia részletes programja hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az eseményen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLJON MOST!